…avagy hogyan találj rá önmagadra a hivatásodban és légy sikeres abban, amit csinálsz! 

Annak a hajóskapitánynak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart a hajója… mindig rossz felől fúj a szél!

Ez a program azoknak született, akik kíváncsiak arra, hogy milyen lenne  azt tapasztalom, hogy sokak számára a munka, a hivatás, az, hogy életünk nagy részében dolgozni “kell” igazán kevés embernek okoz örömet. 

Te is azok közé tartozol, akik életük nagy részét a mókuskerékben töltik?

Fásultan mész dolgozni reggelente, nem találod értelmét a mindennapoknak és úgy érzed, rengeteg ÉLETIDŐD POCSÉKOLSZ el olyan tevékenységre, amit annyira nem is élvezel?

Mikor kezdesz el végre sodródás helyett kormányozni a hajódon?

Mikor szeretnéd megtalálni a Neked való hivatást?

Mikor szeretnéd „munka” közben is jól érezni magad?

Szeretnéd tudni a titkot?

Akkor gyere és kezd élvezni a céljaidhoz vezető utat, érezd jól magad közben, lásd meg az út adta élményeket és a végén az extra bónusz is a Tiéd lesz!

Nagy valószínűséggel Te is tudod, mit jelent az élettervezés. Ha felteszem a kérdést, mi kell ahhoz, hogy valami, amit el szeretnél érni, megvalósuljon, biztosan fel tudnád sorolni, miből kellene álljon ez a folyamat?

Ezt talán mindenki tudja (még ha nem is teszi), mégsem kezd neki. Marad a szíved mélyén lévő vágy, álomkép és a hiányérzet.

Az is előfordulhat, hogy nem is tudod, mit szeretnél! Úgy érzed nincs célod, nem tudod merre tart a hajód, ezért semmilyen szélnek nem tudsz örülni. Csak sodródsz a tengeren, kitéve a külső körülmények Rád gyakorolt hatásának.


Megtudhatod, MITŐL lesz TUDATOS az élettervezés!

Te is azok közé tartozol, aki az élete nagy részét a mókuskerékben tölti? Dolgozol napi 8, esetleg ennél is több órát; rohansz a gyerekekért oviba, suliba; bevásárolsz; vacsit csinálsz; ha kell, leülsz a manóval tanulni; fürdés és másnapi cucc összepakolása; és már el is telt az este,  9 – fél 10 van és Te alig várod, hogy beess az ágyba, pedig magadért (és talán még a párodért) vélhetően két fűszálat nem tudtál keresztbe tenni…

Ez a folyamat lassan odavezet, hogy csak túléled a napokat. Alig várod a hétvégét, bár ilyenkor pótolni kell a hét közben elmaradt teendőket (mosás, takarítás, garázspakolás, megszerelni a szétesett, elromlott dolgokat stb.) és máris vége, vasárnap este.

Így megy el az ÉLET Veled, csak az tűnik fel, hogy egyik ünnep jön a másik után, és valahogy túl gyorsan változnak az évszakok….

A boldogságodat attól teszed függővé, ha végre hétvége lesz, ha végre buliba mehetsz, ha megveheted azt a szép rucit, amit kinéztél egy ideje, ha előléptetnek, ha több lesz a fizetésed, ha megszerzed azt az új autót… stb.

ÉS KÖZBEN MI VAN????

Hol vagy és főleg HOGY VAGY közben?

Nem jól??? Gondolom….

Na de, hogy kicsit mégis feldobjalak, van egy jó hírem!


LEHET EZT ÚGY IS CSINÁLNI, HOGY KÖZBEN MINDEN PILLANATÁT ÉLVEZED, INSPIRÁL, TOVÁBBVISZ ÉS MEGERŐSÍT!

2017 tavaszán megváltozhat minden…

Mi lenne, ha jól éreznéd magad már MOST és nemcsak a célod megvalósulásának pillanata adna számodra örömöt?

Ezen a programon megmutatom Neked, hogy a JELEN pillanat hogyan van ebben segítségedre!

Hogyan tudod egyáltalán megélni a JELENLÉT-et a mindennapjaidban és miért elengedhetetlen ez számodra és alapvető feltétele a kiteljesedésnek!

Garantáltan meg fogsz lepődni, hogyan változik meg az elsődleges és másodlagos célok tartalma, a prioritások az életedben az eddigiekhez képest!


ELLENÁLLSZ?
NEM HISZEL NEKEM?

A Te dolgod, nem is kell hinned nekem. Én tudom, hogy ez működik és tudom, hogy engem hová vezetett, merre tartok, a hitem megingathatatlan!

Ha mégis eljössz, nagy örömmel mutatom meg Neked is, hogyan találj rá arra, amit szívvel lélekkel tudsz majd csinálni, és amitől értelmet nyer az eddigi elvesztegetettnek vélt életidőd!

MIKOR döntenél, ha nem MOST? Minél előbb elkezded, annál kevesebb időt vesztesz és annál hamarabb van lehetőséged kiteljesedni!


Időpont, amikor megváltozhat minden: 2017. március 10-11.

Dönts amellett, hogy meggyökerezteted belső stabilitásodat és meglátod, hogy az ÖNMAGADBA fektetett munkád sokszorosan térül meg és ebből fakadóan hozod létre a vágyott életet Magadnak! 

Várlak szeretettel!

JELENTKEZEM a "TUDATOS ÉLETTERVEZÉS - VALÓDI HIVATÁS" workshopra és kérem a kedvezményes kupont!

 

Addig is legyenek szép napjaid!

Farkas Zsuzsanna

 
Comments are closed.