HAMAROSAN!

…avagy a boldog párkapcsolat titka

Szeretnéd tudni mi az? 

Naná! Szerintem nincs olyan ember ezen a Földön, aki ne vágyna arra, hogy végre jól működő, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élhessen!

A téma bizony lerágott csont, amit úgy látszik, nem lehet eldobni, állandóan felbukkan, hol így, hol úgy… Sokféleképpen megjelenhet az életedben, örömöt adhat, felvillanyozhat, előre lendíthet, felemelhet, megerősíthet vagy épp szomorúságot, csalódást okozhat, kilátástalanságba kergethet, dühöt válthat ki… és még sorolhatnám. Egy biztos, ez a téma senkit sem hagy hidegen!

Kapcsolataink világában a párkapcsolat minősége befolyásolja legmarkánsabban életünket!Tapasztalatom szerint a legmarkánsabban ezen a területen érnek bennünket olyan kihívások, amelyek más életterületeink alakulására is jelentősen rányomhatják a bélyegüket!

Hogy lehet ez? Miért van az, hogy szinte az egész életünk arról szól, hogy találjunk valakit, akivel megoszthatjuk a sajátunkat, aki részese lehet a történetünknek, aki majd BOLDOGGÁ TESZ, aki által képesek leszünk bármire, aki mellettünk van, támogat, hisz bennünk, biztonságot nyújt, elhalmoz szeretetével, figyelmével, gondoskodik rólunk, vigyáz ránk… és még sorolhatnánk.

Miért akarjuk ezt valaki mástól megkapni? Ha visszaolvasod ezeket a sorokat és picit csendben mögéjük bandukolsz, talán ráeszmélsz, milyen óriási terhet pakolsz ezzel arra a mérhetetlenül vágyott NAGY Ő-re!

Mindent, ami számodra a jó életet jelenti, TŐLE akarod MEGKAPNI! Ugye így van? Biztos vagyok benne, hogy valahol mélyen ráébredsz erre Te is, ahogy tovább olvasol. Azt gondolod, csak ÁLTALA lehetsz teljes, csak akkor érsz révbe, ha megtalálod ŐT, ha örökre magad mellett tudhatod és állandóan bizonyságot tesz arról, hogy Te vagy a MINDEN számára!
Akkor megnyugszol, mert szeretve vagy végre! Hiszen mindannyian szomjazunk a szeretetre, az elfogadásra, arra, hogy bizonyítékot kapjunk az élettől, hogy érdemesek vagyunk rá…


Sejted, hol lehet a buktató?

Érdekel! Kérek információt!


Sajnos sok esetben ott, hogy létezik egy elképzelés a fejedben arról, MILYENNEK IS KELLENE LENNIE AZ IDEÁLIS TÁRSNAK, AZ IDEÁLIS HÁZASSÁGNAK?

Akár tetszik, akár nem legtöbben egy komplett kis regénnyel a fejünkben vágunk bele egy kapcsolatba. Van egy előre megírt történet, melynek mi vagyunk a főszereplője. Az “EMBERI KAPCSOLATOK – PÁRKAPCSOLAT” szemináriumon megértheted, hogy miért is okozza ez sok kapcsolat vesztét, milyen alapon íródik a forgatókönyv!

Amikor szerelembe esel és a hormonális atombomba felrobban benned, nem gondolkodsz azon, hogy neked kell-e valóban boldoggá tenned a másikat! Fókuszod a szerelmeden van, minden gondolatod körülötte forog, állandóan csak vele lennél, lesed a kívánságait, kedvében jársz, érezni akarod őt, azt az eufóriát, ami összeszorítja és megbizsergeti a gyomortájékodat, amitől nem tudsz enni, aludni, gondolkodni.

Életünk legnagyobb vágya a harmonikus párkapcsolat.Ekkor még nem teher tenni érte és ha egészséges két „fel-nőtt” éli meg mindezt, akkor később sem lesz az, mert képesek egymást tisztelni, elfogadni különálló lényüket, meghagyni szabadságukat és emellett megtapasztalni mindazt, amit az együtt kialakított közösségük hozzátesz az életükhöz.

Sok esetben azonban ez a verzió csak egy vízió marad, kevés a jó példa a jól működő párkapcsolatra.

Rengeteg dolog okozhat problémát: egymás meg nem értése, más nyelven kommunikál férfi és nő, különbözőek a konfliktuskezelési módszereik, más az értékrendjük, a vallásuk, a családi hátterük, az iskolázottságuk, az életről szóló elképzeléseik, a gyermeknevelési elveik stb…

Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek más és más tapasztalata van, nincs két egyforma kapcsolat, nincs két egyforma kihívás, nehézség, ezért nincs is konkrét, mindenki számára egyformán és azonnal alkalmazható “gyógyhatású” technika, módszer, mely egy csapásra megold mindent.

Azt hiszem, azt Te is tudod, hogy bármivel, ami javításra szorul, foglalkozni kell. Magától semmi nem jön helyre. Kellesz hozzá TE, kell a SZÍVED, kell az ELHATÁROZÁSOD, kell a HITED, kellenek eszközök, módszerek és az ELTÖKÉLTSÉG, hogy bármi történjék és akárhányszor rogyok le a földre fáradtan, csüggedten, kimerülten, akkor is FOLYTATOM!


És még egy nagyon fontos tényező!


Ahhoz, hogy harmonikus, boldog, jól működő párkapcsolatban élhess, amiben magadra találhatsz, kiteljesedhetsz, megtapasztalhatod a szeretetet, ahol adhatsz és elfogadhatsz egyaránt, bármennyire is nem tetszik… főleg TE KELLESZ és egy jó adag önismeret!

Kezd el megismerni MAGADAT, törődj a fejlődéseddel és szeresd magad minden Hozzád tartozó “jóval” és kevésbé jóval egyaránt! 

Légy tisztában azzal mid van, milyen erőforrásokkal rendelkezel, mit tudsz beleadni a kapcsolatba, mit szeretnél kapni, amire mindenképpen vágysz, ami nélkül nem tudod elképzelni az életedet (de persze a szükségleteidet is fontos megvizsgálni, hogy tudd, mi teljesíthető és nem csupán valami hiányod kielégítésére való törekvés), mit tudsz tolerálni, mit tudsz elengedni, megengedni.

Amennyiben éppen egy hullámvölgyben van a kapcsolatod vagy épp figyelmeztető jelek mutatkoznak arra, hogy rossz irányba haladtok vagy csak szeretnél tudatosabban belemenni egy új kapcsolatba, akkor várlak szeretettel!


A programon lehetőséged lesz megérteni, miért nem megy, miért akadozik egy kapcsolat.

Érdekel! Kérek információt!


Konkrétabban:

Mi köze a szüleidnek, szocializálódásodnak, hitrendszerednek a jelen állapothoz. 

Megismerheted, milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatod alakulását, amikről fogalmad sincs!

Megnézzük és tudatosítjuk, hogy milyen csomaggal érkezel egy kapcsolatba, milyen történetet írtál meg magadnak a fejedben, ami akadályozhat a jelenben!

Megnézzük mit tudsz tenni azért, hogy felkészülten vághass bele életed párjának felkutatásába és/vagy megtartásába.

Útravalóul gyakorlati eszközöket kapsz, amiket a megértéssel karöltve magaddal vihetsz és segítségükkel követendő példája lehetsz, hogyan lehet jól működtetni egy kapcsolatot!


Tudni szeretném, hogyan élhetek harmonikus kapcsolatban!


Az “EMBERI KAPCSOLATOK – PÁRKAPCSOLAT” 1 napos szeminárium díja 22.000,- Ft.

 

Értesítést kérek az "EMBERI KAPCSOLATOK - PÁRKAPCSOLAT" szeminárium megrendezésének időpontjáról

Várlak szeretettel! 

Addig is legyenek szép napjaid!

Farkas Zsuzsanna

 

Comments are closed.