…avagy hogyan fordítsd ki sarkaiból a világot és élj olyan életet, amire vágysz!

“A szenvedés nem a körülményekben van, hanem a nézőpontunkban.”


Ez a szeminárium azért született meg, mert az elmúlt években folyamatosan mindenhol egy általános problémába botlom. A találkozások, baráti és tréneri beszélgetések során mindenkinél egy nagyon jellemző jelenséget tapasztaltam meg, ami markánsan befolyásolta az illető egész életminőségét, hangulatát, állapotát, sok esetben még az egészségét is. Ha kicsit is körbe nézel magad körül, láthatod, hogy az emberek mérhetetlenül gondterheltek, mindig valamivel el vannak foglalva. Mindig valamin – a mostanság oly divatos szóval élve – AGYALNAK. Nem látnak, nem hallanak, csak hosszú időre “bérelnek egy manzárd szobát” a kis fejükben és a gondolataikat választják lakótársnak. 

Kapcsolataink világa! Az emberek jó része gondterhelt, boldogtalansággal küzd. Szeretnél ebből szabadulni?NÉZD CSAK MEG JÓL EZEKET A FOTÓKAT! Ugye milyen lehangolók? Te is biztosan találkozol hasonlókkal az életedben? Találkozol rosszkedvű, lehangolt, gondterhelt emberekkel, ismerőssel, aki még köszönni is elfelejt, ha épp elmegy melletted az utcán? Esetleg, amikor gondban vagy és tükörbe nézel, valami hasonlót látsz? Amikor fő a fejed egy probléma miatt, valószínűleg tényleg pont így festesz… 

Ezen a programon példákon keresztül fogom megmutatni Neked, hogyan is működik az emberi elme, miért ilyen gyűröttek azok a szépséges emberi arcok, hogyan gyártódnak a gondolatok, miért is vannak közöttük jók és rosszak, és főleg miért bukkannak fel önállóan csak úgy maguktól és hogyan befolyásolnak Téged!

Gyakorlatokon keresztül fogod megérteni és megérezni a különbséget, hogyan lehetne másképp élni. A gyakorlati tapasztalat a leghitelesebb fejlődési lehetőség, ezért én erre építek! Ezt a programot azért állítottam össze Neked, mert tudom mennyire nehéz, mikor fejedre borul a világ… 


De azt is tudom, hogy fel tudsz ebből állni!

Tudom, hogy létezik Benned az a VALAKI, aki képes rá és megcsinálja!


Hogy miért teszem mindezt?

Mert látom, hogy az emberek nagy része szenved. Mindig valami lefelé húzza őket és nagyon kevesen vannak azok, akik a problémákat nem nehézségnek tekintik, hanem inkább kihívásnak, megoldandó feladatnak.  Amennyiben az első táborba tartozol sajnos Te is elkezdesz bezáródni, amikor valami rossz történik. Ugyanígy magadba roskadsz, mint ezek az emberek a képeken. Amivel még nem is lenne olyan nagy gond, azonban nem túl hatékony ebben az állapotban bárminek is megtalálni a legjobb megoldását! Elárulom mi a baj ilyenkor. Totál beköltözöl a fejedbe és szinte minden mást kizársz onnan. Bizony, még a világot és a körülötted lévő embereket is, pedig a megoldás kulcsa mindig ott van előtted, a világ tálcán kínálja Neked, de amikor befordulsz és a fejedben, a gondterhelt gondolataidban vagy, akkor ajtó ablak be van zárva… és csak annyit nyögsz ki fájdalmasan, hogy:

…az élet egy nagy probléma… (?) és ebből elegem van már…

Valóban az? Honnan ered ez a gondolat? Bizony sokszor éreztem magam én is ugyanígy, úgyhogy totálisan át tudom érezni! Nem is jutottam egyről  a kettőre…Aztán valahogy mégis találkozol olyanokkal, akiknek valahogy mégis csak jó… Valahogy szerencsésebbek, valahogy mosolygósabban élik a napjaikat és meglátják az élet napos oldalát. Még a rossz, kellemetlen eseményekben is meglelik a lelki nyugalmukat és keresik a megoldást a nehéz helyzetekre. Vajon hogy csinálják? Mitől mások ők mint Te? Én megmondom Neked a választ, mert nem egy nagy ördöngösség… Semmi extra, a titka csupán


JELENLÉT ÉS FÓKUSZ

Melyek segítségével képessé válsz meglátni a rendelkezésedre álló lehetőségeket, megoldási kulcsokat!

Igen! Belevágok!


De ez meg mi a frászt jelent? Na és, nem vagyok jelen, de hát gondom van!!! Muszáj vele foglalkoznom! És ezt lehetőség szerint szeretném, ha más is látná rajtam, ha törődne velem… Persze és én ezt is megértem teljesen, hidd el! Minden probléma igenis törődést igényel. Meg kell találni rá a legjobb választ, a legjobb megoldást. A kérdésem csak annyi, szerinted milyen állapotban fogod legjobban megoldani az adott feladatot? Ha így magadba roskadva borúsan bosszankodsz, akkor hová tudsz eljutni? Egy kellemetlen állapotba.


Manawa Stúdió - Az alapok alapja, a csodálatos elme workshop - út a boldogság felé!Tudod mi a különbség a két képsorozat között? 

Hogy ezek az emberek képesek elképzelni, látni maguk előtt egy megoldási lehetőséget, látják a jövőt, képesek konstruktívan gondolkodni róla, nyitottan, bizakodóan, hittel tekinteni az élet kihívásaira! Te mit szeretnél?

Én megmutatom Neked, hogyan csináld! Bárki képes rá, csak nem mindenki akarja igazán… Az az igazság, hogy van, akinek alapvető szükséglete a szenvedés. Semmi baj! Nyugodtan csinálhatja így is, le lehet élni így is egy életet, csak kérdés, hogy a végén mennyire fogja békével elfogadni, hogy már nincs visszaút, nem lehet változtatni semmin sem! Elég ijesztően hangzik nem? 

Mivel Te most itt vagy, biztosan nem erre vágysz! Te biztosan többet szeretnél kihozni magadból! Keresed a lehetőséget arra, hogyan tedd kellemessé, izgalmassá, érdekessé az életedet, a világodat! Ezért én is beleteszek mindent, hogy hozzásegítselek ehhez!


Ezen a programon megkapod a kulcsot ahhoz, hogyan tudod felszámolni az önkorlátozó hiedelmeket, megérted, hogyan működik a gondolkodás mechanizmusa, így az életed azonnal fejlődésnek indul és egyre inkább megélheted az örömteli életet!


Akarod a kulcsot minden probléma megoldásához?

Igen! Belevágok!


Rombold le a rendszert, amely eddig nem támogatott Téged! Ismerd meg azokat a mechanizmusokat, melyek Tőled függetlenül irányították eddigi életed és amelyek átprogramozása hihetetlen lehetőségek tárházát nyújtja számodra! “AZ ALAPOK ALAPJA – A CSODÁLATOS ELME” szeminárium lenyűgöző információkkal fogja gazdagítani az életedet és valóban kifordítja sarkaiból a világodat! Megadja számodra a sikeres, elégedett, minőségi élet kialakításához szükséges tudnivalókat!


Mennyibe kerül a program?


Nos…

Mennyit érne meg Neked – de most komolyan -, ha ezentúl nem idegeskednél?

Mennyit érne meg Neked, ha ezentúl az életed kiegyensúlyozott, harmonikus, feszültségmentes lenne? 

Mennyit áldoznál Magadra, hogy ezentúl senki és semmi ne tudjon kibillenteni a középpontodból, a stabilitásodból?

Mennyit érne meg, hogy az elkövetkező 30-40 évben azt a életet éld, amire vágysz


Ez a lehetőség egy egész életre hasznodra lesz!


Szóval mennyibe? Annyi mindenre költünk nap mint nap, ez a fogyasztói világ, amiben élünk, teljes mértékben erre nevel, vásárolj-vásárolj-vásárolj… és csak növeljük a minket körülvevő tárgyak számát, melyek lassan elárasztanak bennünket. 

Emellett persze próbálunk valamit tenni az életünkért is, keresünk mindenféle misztikus módszert, amikben látunk valami esélyt a jelen megértésére. Például: jósoltatni megyünk, családállításra, tarot elemzésre, asztrológiai elemzésre… Nehogy félreértsd, ezek mind csodálatos és különleges módszerek arra, hogy rávilágítsanak a problémákra, ok-okozati összefüggésekre! De megoldotta-e bármelyik is a problémádat, haza tudtál vinni belőlük használható eszközt, módszert, ami utána segített a nehéz helyzetekben? Adott-e végleges megértést, megoldókulcsot?  

Ha csak arra gondolok milyen sok pénzt költünk el olyasmikre, mint fodrász, műkörmös, divatos ruha, bizsu, menő táska, kozmetikumok, buli a barátokkal, okostelefon, műszaki kütyük… És valljuk be, ezek bizony nem fogják megoldani a problémákat… Időszakosan adnak némi örömöt, a megszerzés varázsát, de ez viszonylag hamar elmúlik.

Azon túl, hogy a megértéshez megkapod a kellő mennyiségű elméleti információt, meg is fogod tapasztalni mindazt, amiről beszélek, kipróbálhatod milyen a jelenlét tudatállapota és mikre vagy képes általa, gyakorlati tanácsokat kapsz ahhoz, HOGYAN LEGYÉL MESTERE AZ ÉLETEDNEK A HÉTKÖZNAPOKBAN!


AZ ALAPOK ALAPJA – A CSODÁLATOS ELME szeminárium díja 28.000,- Ft. 

Igen! Belevágok!


Amennyiben meghoztad a döntést, még néhány fontos tudnivaló:
 
Mikor egy ilyen rendezvény meghirdetésre kerül, akkor arra megfelelő helyszínt kell biztosítani. Biztosan Neked is rosszul esne, ha nem lenne helyed, mert a biztonság kedvéért több jegyet adnánk el a rendezvényre, hogy tutira betöltsük a teret, gondolván úgyis lesz, aki nem jön el. Azonban, ha mégis mindenki ott van, aki ígérte (ez igen ideális eset) és Te megérkezel és már nincs helyed. Ugye ez nem jó érzés. A jegy árát ugyan visszakapod, de mégis le kell mondanod egy programról, ami számodra fontos és érdekes lenne.
Sajnos a jelentkezők egy része nem gondol bele, hogy nekem is pontosan ugyanilyen rossz, ha valaki bejelentkezik és nem jön el. Én készülök a programra, mindent megteszek azért, hogy Te egy nagy hasznos batyuval tudj majd hazamenni, ezért kérlek az alábbiak szerint járj el, ha meghoztad a döntést és valóban belevágsz ebbe a nagy kalandba és szeretnéd megkapni a megoldási kulcsot az életedhez!
 
1) Töltsd ki a jelentkezési adatlapot és kattints a jelentkezem gombra!
2) Ezután kapsz egy visszaigazoló email, amelyben még lesz néhány hasznos információ, illetve egy díjbekérő.
3) Kérlek ellenőrizd az email fiókodat, hogy megkaptad-e a visszaigazoló emailt! Ha nem találod az emailt, akkor lehet, hogy a “közösségi”, “promóciók” vagy a “spam” mappába tette a rendszered. Ha így történne, kérlek tedd át a biztonságos helyre, hogy ez később se okozzon problémát.
4) Ezután utald át a megadott határidőig a foglaló összegét (5.000,- Ft-ot) az emailben kapott számlaszámra. 
5) Amint megérkezett az utalásod, kapsz egy visszaigazolást az ajándék beváltásához szükséges kuponnal.
 
FONTOS, HOGY CSAK 10 FŐT TUDOK FOGADNI A JELENLEGI CSOPORTBA!
 
Most már minden infót megkaptál, már csak Rajtad áll, hogy döntesz, folytatod tovább az életed, ahogy eddig vagy szeretnél valami jobbat? 
Ha most nem döntesz, később már nem is fogsz…
Ha elfogadsz egy javaslatot, tölts minél több időt jól-létben és kezdj neki mihamarabb az életed megreformálásához.
Legyél Te az, akinek nem kell utólag megbánnia semmilyen lépését!

A legjobb alkalom erre a MOST!

Amit még ajánlok Neked, hogy a program után sem maradsz magadra, továbbra is kísérlek, kapsz segítséget, támogatást, hívhatsz, írhatsz, ha elakadtál vagy kérdésed van!


Milyen ajándékok várnak Rád MOST, ha gyors vagy? 
 
 Ajándék programokra való kedvezményes jelentkezés esetén.azon kívül, hogy nem maradsz le…

ha január 10-e éjfélig jelentkezel és átutalod a foglalót,

akkor küldök Neked egy

5.000,- Ft értékű kupont

amit beválthatsz 

programra vagy egyéni konzultációra!


  
Mit kell tudnod még a programról:
Dátum: 2017. február 3-4. péntek szombat
Időpont: péntek 18-21 óra között (kérlek 17.30-17.45 között érkezz meg) szombat 9-17 óra között (kérlek 8.30-8.45 között érkezz meg)
Helyszín: Manawa Stúdió Pécs, Ferencesek utcája 27. (itt találod a térképet)
Nem kell hoznod semmit!
 
Várlak sok szeretettel!
Farkas Zsuzsanna
 
 


 

Jelentkezem "AZ ALAPOK ALAPJA - A CSODÁLATOS ELME" szemináriumra és kérem az AJÁNDÉKKUPONT!

 
Comments are closed.