Egy páratlan GYÓGYÍTÓ MASSZÁZS az ősi Polinéziából Hölgyeknek!

Lomi Lomi masszázsterápia a Manawa Stúdióban!

 

Hogy megértsük a mélységét a Lomi Lomi masszázsnak, először is meg kell hogy értsük a Hawaii filozófiát, amit Huna-nak hívnak. 

A Huna filozófiája úgy tartja, hogy a negatív gondolatok, a rossz emlékek hatására a szervezet egyensúlya felbomlik, megszűnik az összhangja a környezetével. Ezek a negatív hatások és a stressz különböző betegségek kialakulásához vezethetnek.  

A Huna szerint az elme és a test szoros kapcsolatban vannak egymással.


Az egészség mindig a lélek és a test harmóniájától, egyensúlyi állapotától függ.


A Huna hipotézisének az alapja, hogy minden és mindenki keresi és törekszik a HARMÓNIÁRA és a SZERETETRE.

A lomi lomi masszázs tehát nem csak a fizikai fájdalom megszüntetésére törekszik. Az igazi terapeuták szerint, ha a kezelés során a gondoskodás és együttérzés nincs jelen, a terápia nem lesz hatásos.
A tradicionális Lomi Lomi masszázskezelés mindig imával kezdődik, amellyel egy magasabb hatalom támogatását kérik a gyógyulás érdekében. A lomi lomi terapeuta a masszázs során a tenyerét, az alkarját, az ujjait, a csuklók, a könyökök, a térdeket, lábakat egyaránt használja. A lomi lomi fogások igen változatosak, szigetenként, területenként változók. A terápia mindig egyénre szabott, eseti, és nincs két egyforma kezelés. A masszírozás során a terapeuta meleg masszázsolajokat használ a súrlódás csökkentésére.


A Lomi Lomi egyik elnevezése: a “SZERETŐ KÉZ” masszázs.


Lomi Lomi, a szerető kéz masszázs!

A folyamatos érintés, a test teljes egészében való gondozása képessé teszi a pácienst a teljese RELAXÁCIÓ-ra. A technika nagyon fontos része a masszázsnak és így a gyógyításnak is. A kezelések célja, hogy visszaállítsa a szervezet harmóniáját, erősítse a szeretet érzését.

A masszőr a kliensre fókuszál szeretettel és teljes szívével. A masszázs végig egy ÁRAMLÁS, ami tele van energiával, a hosszú folyamatos simító mozdulatok gondoskodó, szerető, szinte “anyai” érintésekkel vannak kombinálva. Ilyenkor az emberek általában elgondolkodnak a múlton, a hitükön, azon, hogy merre tartanak, milyen programok alapján élik az életüket.

A hawaii-ak úgy gondolják, hogy ez az energia hullámokban jön, az ötlet és a hit fel tudja oldani a blokkokat, hogy az energiák úgy áramoljanak, amennyire csak az izmok feszülni tudnak.


Miért a Lomi Lomi-t válaszd a különböző masszázstípusok közül?


A Lomi Lomi Nui masszázs egy HOLISZTIKUS TESTKEZELÉS:

 • a simító mozdulatok ellazítják a testet,
 • a folyamatos érintés leköti a figyelmet, a gondolkodó elme képes pihenő “üzemmódra” kapcsolni,
 • a szellem felfrissül, új, kreatív, előrevivő gondolatok, ötletek születhetnek közben.
 • segít feloldani a Benned lévő blokkokat,
 • másrészről új irányból ad energiát.

Így nem csak egy fizikai tapasztalás, hanem egyben mentális, emocionális és spirituális szinten is megkönnyíti a gyógyítást. A Hawaii emberek a testnek az összes aspektusát nézik, amely egy egységet alkot és hisznek abban, hogy a fizikális, mentális, emocionális és spirituális rész is része az egész egyénnek – amikor a gyógyítás kihat az egyik szinten, az az összes részre hatással van.

Ha a harmónia hiányzik, az fájhat fizikailag, lelkileg vagy akár szellemileg is.

A betegség kifejezi hogy valami probléma van, ellenáll, blokkolja az energiai mozgásokat.

A Lomi Lomi segít ennek a feloldásában és így megkönnyíti az utat a gyógyulás felé.

A lomi lomi legfontosabb célja, hogy a paciens megszabaduljon a negatív gondolatoktól, élményektől, a stressztől, a szervezetben szabaddá váljon az energia áramlása. A masszőr nem arra törekszik, hogy meggyógyítsa a pacienst, hanem, hogy HARMÓNIÁT TEREMTVE A SZERVEZETBEN megkönnyítse a gyógyulást.


A LOMI LOMI MASSZÁZS előnyei:

 • nyugtatja az idegrendszert,
 • javul a szervezet vérellátása,
 • serkenti a nyirokrendszer működést, a nyirok áramlását
 • segít a különböző fájdalmak csillapításában
 • a kezelés regenerálja a szervezetet
 • a rendszeres masszázs segít az egészség megőrzésében.

A LOMI LOMI célja:

A masszázs által elérni a testi-lelki-szellemi megtisztulást, a gyógyulást. Hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, így nemritkán az „átkelés rítusát” – az egyén életének új szakaszába való belépése pillanatát – jelentette.

Az ősi hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy megfelelő masszőrhöz/gyógyítóhoz (Kahuna Lapa’au) fordultak, hogy a masszázs segítségével megszabaduljanak félelmeiktől, feszültségeiktől, egocentrikus látásmódjuktól. A sikeres masszázs eredményeként a régi személyiségük, és az általa teremtett élethelyzetek, alapjaikban változtak meg. A régi mintákat tudatosan kiválasztott új minták helyettesítették.

A kezelés a minden emberben meglévő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálta, amelynek félelmek és megrögzött szokások, meggyőződések álltak útjában. Azonkívül az őseink által összegyűjtött tudáshoz, a genetikai memóriához való hozzáférést is lehetővé kívánta tenni. Visszatérés az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, és megtalálni a kapcsolatot saját lelkünkkel és szellemünkkel – mindezek a Lomi Lomi Nui által elérhető célok.

És bár a nyugati civilizáció ezt a fajta kezelést “hawaii masszázsnak” nevezi és sokszor leegyszerűsített formában piaci termékké degradálja, valójában e masszázs sokkal inkább egy


valódi szakrális művészet – a gyógyító érintés művészete.


A MA-URI, Lomi Lomi Nui, Kahi Loa, mind a polinéz testmunka különböző módszerei, melyek más-más oldalról közelítik meg az elsődleges célt:


visszatérés az „elveszett paradicsomba”, az eredendő harmonikus állapotba.

ALOHA

(Légy boldog és oszd meg az élet örömét másokkal!)

Szeretettel várlak a Stúdióban!

 

Exkluzív környezet, minőségi pihenés!

Exkluzív környezet, minőségi pihenés!

Egy teljes testkezelés időtartama 120 perc, díja 12.000,- Ft/alkalom.

Amennyiben szeretnél bérletet vásárolni, akkor az 5 alkalmas bérlet ára: 55.000,- Ft.


Bejelentkezni a +36309074121 számon tudsz!

 

Farkas Zsuzsanna

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Ha tetszett, örömmel veszem, ha jelzed ezt felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt “Követem” gombot.