Tudatosságod fejlesztésével találd meg, mire vagy hivatott!

 

“Anya! Tudod mi leszek, ha nagy leszek?”

Találd meg valódi hivatásodat! Fedezd fel rejtett képességeidet és Tiéd a siker kulcsa! 

Tudatosság, hivatás: anya, tudod mi leszek, ha nagy leszek? Találj rá vágyaid munkájára és töltsd élvezettel aktív életed nagy részét!Emlékszel erre a mondatra? Mi volt a folytatás? Mennyi minden szerettél volna lenni, mikor kis manóként a szőnyegen játszva, anyukád védelmező figyelme, szerető tekintete mellett elképzelted, ha majd felnősz, mivel fogod tölteni a napjaidat, mi lesz a valódi hivatásod, mi lesz, amit majd olyan nagyon szeretnél csinálni. Valószínűleg akkor úgy képzelted, hogy az, amit választasz ugyanolyan örömet, élményt, kikapcsolódást, felhőtlenséget ad majd, mint legóból várat építeni, vagy a kisautóiddal a városi forgalom minden mozzanatát újra és újra lejátszani, műanyag katonákkal lejátszani egy háborút, a doktor bácsit utánozva meggyógyítani a plüssmackókat. Vagy épp kedvenc kis babád hajából frizurát készíteni, felöltöztetni különböző ruhácskákba és elképzelni, hogy divattervező leszel, vagy épp mesterfodrász.

Ugye milyen jó érzés felidézni ezeket az emlékeket? Ha most becsukod a szemed, figyeld milyen érzések öntenek el? Lelkesedés, izgalom, önfeledtség, fel vagy villanyozva, mosolyog a lelked, tele vagy energiával, tettvággyal. Ugye ezek az érzések most nagyon jól esnek? 

Amikor így játszottál, az volt a legfontosabb, hogy jól érezd magad közben, ugye? Semmi más nem számított, azért választottad azt az álomhivatást kisgyerekként, mert örömet okozott és erre az örömre vágytál a szívedben. Ezt szeretted volna minél gyakrabban megélni. Felnőttként sincs ez másképp. Ha igazán mélyen belesel a belsődbe, a hivatással kapcsolatos elképzeléseid mozgatórugója az élvezet

Tudatosságod fejlesztésével találd meg a neked való hivatást, teljesedj ki!Sokszor anya vagy apa hivatása volt a legérdekesebb, a leginkább vágyott foglalkozás, mert szerencsés esetben láttad rajtuk, hogy szívesen mennek dolgozni, szívesen töltik napjaikat azzal, amit csinálnak. Ezért eljátszottad, ahogy ők minden nap “dolgozóba” mennek, az irodában, az üzemben vagy kint a földeken végzik a munkájukat. Esetleg valamelyikük elhivatott orvos, tanár, nevelő, aki mások fejlődéséért tesz szolgálatot. Megtanulhattad tőlük milyen becsülni a munkával töltött időt, milyen értéket teremteni, milyen valamit létrehozni nap mint nap abban a hivatásban, amit választottak. 

Ha így volt, az nagy áldás, mert akkor Te nagyon jó alapokkal érkeztél meg a felnőtt életbe, pozitív érzések társulnak a hivatás fogalmához az elmédben. Valami olyasmi ivódott Beléd szüleidtől, ami óriási előny jelenthet számodra! Kaptál egy olyan szemléletet, amely jó esetben végig kísér az életeden, mikor elkezdesz dolgozni, mikor a kihívások során fejlődsz és haladsz a lépcsőfokokon a kitűzött célod felé.

Azonban legtöbben nem ennyire szerencsések. Általában véve, ha megfigyeled az embereket, vagy ha Te is épp ebben a cipőben jársz, tudod, hogy sokak számára a hivatás sajnos egyfajta szükséges rosszá, nehéz kötelezettséggé degradálódott, előfeltétele annak, hogy az utána megkapott – nem mindig elégedettséggel járó – fizuval kielégíthesd a vágyaidat. Úgy vagy vele…


…muszáj most megcsinálnom ahhoz, hogy később majd jól érezzem magam…

Ez utóbbi mondatban pedig el is rejtőzött a legfontosabb felismerés! Felfedezted? Bizony, ott a gyökérprobléma, hogy nem érzed jól magad KÖZBEN! A jelenlegi statisztikák szerint 75 év az átlagéletkor, ha azt vesszük, hogy minden körülmény ideális az aktív munkával töltött életéveid alatt (tehát mindig van munkahelyed, nem vagy a kelleténél többször beteg…), akkor a fél életedet a munkahelyeden, a hivatásod végzésével töltöd. 

A FÉL ÉLETED  IGEN KOMOLY VESZTESÉG, HA KÖZBEN NEM ÉRZED JÓL MAGAD IGAZ?

A jó hír az, hogy ez megváltoztatható! Ezt a mérhetetlen időt eltöltheted úgy is, hogy nem gyömöszölöd bele a “MUNKA – avagy muszáj tevékenység” dobozba!!! Szerinted mi a különbség a sikeres és a fásult ember között? 


Szeretnéd tudni a sikeres emberek titkát?

Szeretnéd magadévá tenni a sikeres emberek hozzáállását?


A tudatosságod fejlesztése, önmagad minél bensőségesebb megismerése, a magaddal való szoros kapcsolat, a valódi szövetség kialakítása hozzásegít, hogy mindaz, amit egy sikeres ember megél, azt Te is tapasztalhasd és ezt életed minden területén, így a hivatásban is kamatoztathasd. Az ember alapvetően arra született, hogy fejlődjön, az életünk folyamatos tanulásból áll, ez egy jó ideig szervezett keretek között zajlik az óvodában, iskolában, a felsőoktatási intézményekben, később pedig már saját igényünk szerint keressük a szakmánkban való elmélyülés lehetőségét, a tudásunk bővítését, hogy megélhessük az ebből fakadó öröm érzését!

Ha volt egy jó tanárod a suliban, egy jó mentorod, egy bölcs segítőd, aki megtanított arra, hogy becsülve az életed és a látva a lehetőségeidet bármit elérhetsz, akkor nagyon szerencsés ember vagy! De ha Te nem találkoztál ilyennel, akkor én szeretnék bemutatni Neked valakit, aki mindig veled lesz, életed minden szép és kevésbé jó pillanatában, aki mindig támogat bölcsességével, tisztán látásával és szeretetével irányít életed útján.


Tudatosságod fejlesztésével találd meg valódi hivatásod és lépj a fejlődés útjára, így leszel sikeres!Szeretnéd megismerni bölcs mentorodat? 

Szeretnél a segítségével sikeres emberré válni?


Nem árulok zsákbamacskát! Ez a bölcs segítő bizony nem más, mint Te magad! Itt garantáltan rátalálsz, ha őszintén keresed és mindent megteszel magadért, így jutalmul a mindig támogató bölcs vezér jelenlétén kívül ajándékba kapod még azt a 65000 órát, amit elvesztenél, ha nem lépnél a fejlődés, a tudatosság útjára!

A döntés a Tiéd! Miért várnál tovább? Miért engednél eltelni akár egyetlen órát is feleslegesen az oly rövid életből? Szeretettel várlak a Manawa Stúdió programjain, vagy egyéni konzultáción, ahol megkapsz minden hozzávalót, hogy elindulhass életed egyik garantáltan legnagyobb kalandjára! Találd meg a leginkább Neked való hivatást, fedezd fel rejtett képességeidet, tartalékaidat és vágj bele az álmaid megvalósításába!

Minden sorát szeretettel írva, hogy szebb legyen a holnap!

Farkas Zsuzsanna

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Ha tetszett, örömmel venném, ha jelzed ezt felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd a “Követem” gombot.