Egyéni konzultáció, ha már egyedül nem megy, ha szükséged van segítségre, szeretnél megoldásra találni életed nehéz helyzeteiben.

„Valamiért életünk nehéz helyzetei tudják leginkább megnyitni a szívünket és az elménket. Mindent megteszünk, hogy elkerülhessük ezeket a pillanatokat, pedig gyakran ezek az emberpróbáló pillanatok kínálják a legnagyszerűbb lehetőséget a fejlődésre és a tudatosság átalakulására.”

Adyashanti


Egyéni konzultáció, amikor már nincs más megoldás.Veled épp mi történt, mi nyomaszt? 

Nem tudod megoldani a konfliktusokat az életedben?

Munkahelyi kihívások foglalkoztatnak?

Nem bírod már a sok a stresszt?

Ért valamilyen veszteség, amit nem sikerül feldolgoznod és átitatja a napjaidat?

Bizonytalanságot érzel, amikor dönteni kell?

Nincs vagy rosszul működik a párkapcsolatod?

Nem találod a helyed a világban, nem tudod merre indulj?

Vagy egyszerűen megfogalmazódik, hogy:


VALAMI HIÁNYZIK AZ ÉLETEMBŐL…

manawa-studio-pecs-egyeni-konzultacio


Talán épp most is valami hasonló történik Veled és azért keveredtél ide, mert megoldást keresel, valamire, amivel már egyedül nem tudsz megbirkózni. Egy ideig megpróbáltad saját kútfőből megoldani, de már nincs több ötleted.

Egyéni konzultáció, ha már a barátnőd sem tud segíteni!Esetleg már majdnem minden számodra fontos személlyel – akiket hitelesnek tartasz, akikben megbízol, akik megértenek – megosztottad a gondod, mégis hiába beszélitek át oda-vissza ezerszer, valahogy mégsem mozdul sehová a holtpontról. Egy-egy beszélgetés enyhülést hoz, ha a barátnőd/barátod jól ismer és szeret Téged, valamit tiszteli az életedet és nem okoskodik, hanem jó szándékú meglátásaival próbál segíteni Neked, néha feltűnik egy pillanatra a fény az alagút végén, de aztán elbúcsúztok, megy tovább az élet és újra olyan helyzet adódik, ahol megint csak felszínre tör a számodra oly terhes kihívás.

Drága barátod/barátnőd hiába mondja legnagyobb jó szándékkal, hogy ő mit tenne a helyedben, valahogy a lelked legmélyén azt érzed, hogy igen-igen ez jól hangzik, de valahogy nem ez az én utam. Néha jó kisírni, kipanaszkodni magad, vagy épp jót tesz, ha elmész a haverokkal sörözni, meccset nézni egy jó kis pubba, hogy ezzel kikapcsolódj szó szerint az adott problémakörből. Sokan igyekeznek is egyre több olyan helyzetet teremteni, ahol nem kell foglalkozni a nehézségekkel, nem nehezedik vállukra éppen annak súlya, mert egy pici időre nem kell figyelmet szentelni neki.

Ha azonban vagy annyira tudatos, hogy észreveszed, mit csinálsz, mielőtt még elkerülő stratégiát alkalmazva szép lassan esetleg munkamániássá, alkoholistává vagy „partyarccá változol, akkor arra szeretnélek biztatni, hogy ne fuss el, hanem fordulj meg és csak nézz szembe vele! A kesergés, a halogatás, a hárítás, az elnyomás NEM MEGOLDÁS hosszú távon! Idővel a tested jelezni fog, az elnyomott érzések, fájdalmak, harag, indulat, keserűség, bűntudat… stb. állandó feszültség, békétlenség, álmatlan éjszakák, állandó rágódás vagy akár betegségek formájában előbb utóbb elkerülhetetlenné teszi, hogy mégiscsak elkezdj vizsgálódni magadban.


Nem akarok már tovább szenvedni, elég volt, már túlfeszült a húr!

manawa-studio-pecs-egyeni-konzultacio


Tisztelettel arra kérlek, akkor találkozzunk, ha már megérett Benned a vágy a változtatásra és nem keresel több kifogást. Amikor már megszületett Benned a szíved mélyéről fakadó valódi szándék és meghozod a felelősségteljes döntést, ami Rólad szól, hogy TENNI akarsz MAGADÉRT, vegyél egy nagy levegőt és vágj bele!

Tudod attól, hogy van egy személyi edződ, nem leszel izmos és nem fogsz tudni lefutni egy félmaratont, csak akkor, ha te emelgeted a súlyokat, elfogadod az edző tanácsait és betartod az edzéstervet J. Azt előre szeretném bocsájtani, hogy a példa annyiból nem állja meg itt a helyét, hogy én nem fogom megmondani Neked a tutit, viszont segítek, hogy rálelj magadban a megoldásokra! A tutit senki sem tudhatja! Nem adhatok a kezedbe egy sarki varázsboltban kiváltható receptet, ahol kapsz egy varázspálcát, ami mindenre jó! NEM! Ez egy EGYÜTTMŰKÖDÉS! Te is dolgozol magaddal, én pedig dolgozom Veled, TEÉRTED!


A fejlődéshez Te kellesz és a döntésed! Azután már minden menni fog a maga útján, ahogy kell!


Eddig nagy valószínűséggel azért akadtál el, mert már nem látsz ki a gödörből és hiába egyértelmű más számára, hogy mit kéne tenned, Te már ezt nem tudod meglátni. Pedig a MEGOLDÁS OTT VAN BENNED! Én segítek, hogy rálelj!


Az egyéni konzultáció…

Egyéni konzultáció Érted, ha már nem látod a megoldást.…egy lépcsőfok, vagy inkább hívjuk egy új kezdetnek, mert az életedben elakadást generáló probléma az első olyan jelzés (persze, ha észleled, hogy ez egy lehetséges alkalom a változtatásra), hogy a dolgokat más irányból, más nézőpontokból is elkezd megvizsgálni. Iszunk közben egy csésze teát és békével ránézünk a problémádra.

Vélhetően elsőre fura dolgokat fogsz hallani tőlem, felszaladhat a szemöldököd és még az is lehet, hogy ellened irányuló támadásnak tekinted, amikor olyan kérdés, felvetés hangzik el a beszélgetésünk során, amely számodra (pontosabban annak a megkreált személyiségnek, akinek tartod magad) meghökkentő és nem éppen támogató jellegűnek tűnhet.

Ha képes vagy ezen felülemelkedni és egyszerűen csak beengedni egy nyitottságot feltételező szemléletmódot és valóban gyógyírt szeretnél a problémádra, a konzultáció során a legfőbb cél a Te személyes fejlődés lesz!


Minél előbb kezdesz el tenni magadért,

annál kevesebb időt pocsékolsz el!


Egyéni konzultáció, hogy ne görgess tovább magad előtt semmit!

 

Az időd folyamatosan fogy, minden halogatással töltött nappal csak még tovább nyújthatod szenvedésedben, fájdalomban, nyavalygásban eltelő idődet.

Ha csak magad előtt görgeted a galacsint, mint egy ganajtúró bogár, egyszer csak annyira megnő a gombóc, hogy saját lendületet vesz, ami már nélküled is továbbviszi magát és szinte esélyed sem lesz megállítani! Ugyanúgy, akár egy lavina… megállíthatatlanul…

Azt javaslom, időben állj elé, szedd apró darabjaira és nézd meg, hogy mennyire igaz mindaz, amiből összegyúrtad. Én ott leszek, adok hozzá szerszámot és Veled dolgozom! 


Hogyan zajlik?

Töltsd ki a jelentkezési adatlapot, ami alapján egyeztetünk egy időpontot emailben vagy telefononon. Kérlek írj magadról néhány sort, hogy miben szeretnél segítséget kérni.

Tudatosságod fejlesztésével fedezd fel önmagad!Amikor már minden olyan homályos, szükség lehet egy másik nézőpontra, amely lehet, hogy először idegen számodra, de ha beszélgetünk, meglátod, hogy mennyivel többet segít, ha kicsit másképp vizsgálódsz, mint eddig, hiszen az a módszer már nem vezetett pozitív eredményre. A konzultáció óradíjban van meghatározva (8.000,-Ft/óra) negyed órás elszámolással, így pontosan annyit fizetsz, amennyi időt ténylegesen hasznosan eltöltöttünk a kérdéseddel. Másfél – 2 óra általában elegendő ahhoz, hogy olyan megoldást találjunk közösen, ami segít a következő lépésben, és ezután el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e a továbbiakban is a támogatásomat.

Hosszú távon mégis arra biztatlak, hogy FEDEZD FEL ÖNMAGAD, a Benned rejlő erőt, mindazt a teljességet, ami Te vagy, mert abban rejlik a kulcs az életedhez!

A képzések során megtanítalak arra, hogyan válj önjáróvá, hogyan kormányozd a saját hajód a kihívások tengerében a számodra leginkább megfelelő irányba!

Ha sikerült eldöntened és elszántad magad a változtatásra, írj pár sort magadról és meglátjuk mi sül ki belőle. 


 

Jelentkezem egyéni konzultációra

Szeretettel írtam Neked minden sorát, hogy időben tudj cselekedni!

Farkas Zsuzsanna

 

Megtisztelsz, ha tetszett, és megosztod vagy elküldöd ismerőseidnek. Sok munkám van benne…

Ha tetszett, örömmel veszem, ha jelzed ezt felém azzal a kis tetszik gombbal.

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, jelölj be nyugodtan, vagy használd azt “Követem” gombot.